Class 3 T1 L3 Big Picture The World Around Us


1. Who rides bicycle? 

Ans: John rides a bicycle.

2. Who swims in the river?

Ans: Malik swims in the river.

3. Who plays with the dog?

Ans: Asif plays with the dog.

4. Who flies kite?

Ans: Devi flies kite.

5. Who is on the tree?

Ans: Balu is on the tree.

6. Who has the balloons?

Ans: Malar has the balloons.

7. Who rides on the camel?

Ans: Arun rides the camel.

8. Who climbs up the mountain?

Ans: Anbu climbs up the mountain.

 

Popular posts from this blog

6 - அறிவியல் - வெப்பம் - மதிப்பீடு - வினா-விடைகள்

வ7 ப2 பா1 அறிவியல் - வெப்பம் மற்றும் வெப்பநிலை - மதிப்பீடு - வினா-விடைகள்

8 - அறிவியல் - மின்னியல்- மதிப்பீடு- வினா - விடைகள்

வகுப்பு 6 அறிவியல் பாடப்புத்தக வினா-விடைகள்